Muziekfestijn op het Plein

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum - 17/05/2014
12:00 - 18:00

Locatie
Hoofdpodium Muziekfestein op het Plein

Dit jaar gaat Bressband BOB voor het eerst naar het Muziekfestijn op het Plein in de binnenstand van Gorinchem.

t EGHTE muziekfestijn op het plein is een openlucht muziekfestival en wordt dit jaar voor de 6e maal georganiseerd door de feestband van Nederland Show- en feestband Eght Herrie. Dit jaarlijks terugkerende evenement vindt plaats in de binnenstad op een aantal vaste podia gesitueerd op de Varkenmarkt (hoofdpodium), Grote Markt, 3e waterkering (Lingenhaven), grandioze varende podiums, visbrug, en wellicht een nieuwe extra TOP locatie. Dit jaar staat het evenement in het teken van de verjaardag van onze Koningin Maxima.

De grote finale vindt plaats op de Varkenmarkt omstreeks 17.30 uur.

Er wordt deelgenomen door 20-25 feestbands die 3 a 4 keer optreden. Er komen circa 20.000 bezoekers.

Deze dag is gecombineerd met de Open Havendag. Hierdoor is er een dag ontstaan welke zich afspeelt in en om het (haven)water, waarbij het publiek vermaakt wordt door tal van demonstraties en waarbij muziek de duizenden bezoekers vermaakt.

Bressband BOB is vanaf 13.30 uur in Gorinchem te vinden en zal vanaf De Nieuwe Doelen (Haarstraat 64) vertrekken naar hun eerste optreden. Gedurende de middag zullen wij 3maal te zien op een podium in de binnenstad.

Mocht je willen komen dan kun je parkeren in: parkeergararge Kweeklust (Kweeklust 1), parkeergarage Kazerneplein (Pompstraat 27) of parkeerterrein Paardenwater.

De dag wordt afgesloten door een grote feestfinale van 17.30 – 19.00 uur door Tommy Netten, Eght Herrie en DJ Daan.

Meer informatie over het festijn: www.muziekfestijnophetplein.nl/


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *