BoB’s Night at the Opera

Optredens in zalen, tenten, straten, kerken, stadions en zelfs (op daken van) skihutten zijn BoB niet vreemd.
Afgelopen zaterdag, 3 november 2018, kon er een fantastische locatie aan dit rijtje toegevoegd worden namelijk “a Night at the Opera”, een optreden in Theater Tuschinski in hartje Amsterdam.

BoB had de eer om zowel in de foyer als op het podium van de “grote zaal” te mogen schitteren voor aanvang van de film Bohemian Rhapsody, een eerbetoon op het witte doek aan de legendarische Engelse rockgroep Queen.

De majestueuze Queen serie werd vol enthousiasme ontvangen door het enorm aantal bezoekers waarvoor zelfs beide balkons geopend waren, iets wat nog maar zelden gebeurt.

De opening met One Vision werd door de echte die-hard Queen fans natuurlijk meteen herkend. De wanna-be fans sloten vocaal aan bij Bohemian Rhapsody, waarna Under Pressure en a Kind of Magic werden aandachtig beluisterd om vervolgens weer luidruchtig mee te zingen en te klappen bij Another One Bites the Dust en We Will Rock You. De Breakthru stoomtrein raasde letterlijk over het podium en kwam met een fenomenaal slotakkoord tot stilstand. Als toegift werd “for all the ladies in the house” nog het welbekende Fat Bottomed Girls ten gehore gebracht.

Onder luid applaus verliet BoB het prachtige podium … een Queen Experience … om nooit te vergeten.

Freddy, Brian, Roger, John, … we love you …, God Save (the) Queen!

 

 

Een reactie op “BoB’s Night at the Opera

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *